Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rudbeck klara för SM final

Rudbeckianskas skollag i futsal för killar är klara för finalspel i SM.

Semifinalpoolen avgjordes i Falköping med lag från Kungsbacka, Karlstad och Falköping. Den inledande matchen vann Rudbeck med 7-2 (1-1 i halvtid). Det var en jämn första halvlek men i andra lossnade spelet och målskyttet.

Målskýttar: Eddie Johansson 3 mål, Markus Hanna , Hampus Tjärnhell , Axel Åberg och Can Karakoyun 1 mål var.

I den andra matchen mötte Rudbeck Ållebergsgymnasiet från Falköping. Matchen var jämn målmässigt. Rudbeck hade en 2-0 ledning strax före halvtid men Ålleberg kvitterade med två snabba mål. I den andra halvleken tog också hemmalaget ledningen innan Jonathan Radvogin satte kvitteringen till 3-3 vilket också blev slutresultat.

Radvogin gjorde även 1-0 och Axel Åberg 2-0 målet.

Den tredje och helt avgörande matchen spelades mot obesegrade Elof Lindälv från Kungsbacka och Rudbecks killar var tvungna att vinna matchen.

Västeråsarna hade ett klart kommando och spelade utan synbar nervositet. Strax före halvtid gjorde Rudbecks Markus Hanna 1-0. Ett mål som kom att bli helt avgörande. Elof Lindälv jagade desperat en kvittering men Rudbeck kunde hålla undan till seger

Finalspelet avgörs i mars.