Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rudbeckianska tog hem Junitrofén

För 23:e året i rad anordnades i går den prestigefyllda tävlingen Junitrofén mellan Wenströmska, Carlforsska och Rudbeckianska.

Tävlingarna ägde rum på gräsmattorna vid Lögarängen och lagen hade stöd av hundratals elever som hejade på de tävlande. I årets tävlingar inträffade en smärre sensation, Rudbeckianska och Wenströmska hamnade på samma poäng och fick därmed starta samtidigt på den sista grenen och Carlforsska fick starta en stund efter. Det var den fruktade hinder-banan som fem killar och två tjejer skulle genomföra på snabbaste tid.

Tävlingsnerverna var på helspänn och några misstag gjorde att det var spännande genom hela loppet när Rudbeckianska och Wenströmska växelvis hade ledningen. Men till slut, efter god kämpa-anda, var det Rudbeckianska som tog hem segern före Wenströmska och Carlforsska.