Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så gick det i Karlstad Rally

Rallytävling i Karlstad. Här är Ola Axelssons omdöme:- Jag gjorde min hittills bästa insats med min supervärsta 940, säger västeråsaren.

Annons

Rallyföraren Ola Axelsson tävlade i Karlstad Rally i helgen.

Så här skriver han själv om tävlingen:

- Jag gjorde min hittills bästa insats med min supervärsta 940 och blev 7:a totalt och 2:a i klassen för 2-hjulsdrivna bilar 14.5 sek efter Jimmy Olsson som är den överlägset bästa chauffören av bakhjulsdrivna bilar. Det regnade hela dagen och var blött, skitigt och halt. Totalsegrade gjorde Mats Jonsson.

Nästa race är Historiska Rallycupen i Kopparberg den 13 juni.

Då har Axelsson sällskap av hockeyprofilen Curt Lundmark - som kartläsare.

- Vi ska då försöka vinna igen som vi gjorde i Götene i lördags när han gjorde debut som kartläsare. Historiska tävlingar kör vi dock utan noter. Curre älskar rally och visade sig vara en lättlärd och duktig kartläsare när han väl vant sig vid det höga tempot jag åker i. Det blir en bra genomkörare inför Midnattssolsrallyt som jag satsar på att vinna i år, skriver Axelsson i ett mail till VLT.