Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saknar lärare

Jag är en väldigt upprörd elev som går på estetiska linjen med inriktning musik på Carlforsska. På musiklinjen har vi ett ämne som heter Gehör, där ska man lära sig att höra intervaller och så vidare. Det är ett väldigt svårt ämne och det är svårt att öva själv om man inte kan spela något instrument.

Jag och min grupp har under den här terminen knappt haft hälften av den tiden vi ska ha i den här kursen, på grund av att vår lärare har varit sjuk, haft sjuka barn, tagit ledigt med mera.

Det jag är upprörd över är att jag vill lära mig, men har inte fått den chansen. När en lärare är borta så mycket är det inte mer än rätt att få vikarie eller något liknande?

Jag vet inte hur det kommer gå för mig i den här kursen på grund av att vi inte fått den tid vi ska ha. Jag tror inte att jag och min grupp är ensamma om detta!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare