Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Samlade upplevelser

Fler tips än någonsin i årets turistmagasin.

Årets turistmagasin Visit Västmanland finns nu tryckt i 50 000 exemplar på svenska. Det är fjärde året i rad som det ges ut.

– Det är en utmaning varje år att ta fram ett bra turistmagasin. Men jag tycker vi har lyckats. I år finns det fler tips än tidigare på spännande upplevelser som finns i Västmanland. Då till exempel fallskärmshoppning och en udda form av vattenskidor, säger turismutvecklare Henrik Wester vid Västmanlands Kommuner och Landsting.

– Magasinet är inte bara till för turister, utan också för boende i länet. Det ska öka intresset att besöka turistmål och delta i olika aktiviteter.

Visit Västmanland finns på kommunernas turistbyråer, länets turistföretag och på Sverigehuset i Stockholm. Om några veckor kommer magasinet också finnas översatt till engelska i 15 000 exemplar.