Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Samma butik drabbad av flera stölder inom några timmar

Under söndagen drabbades Biltema av att flera personer vid olika tillfällen försökte få med sig varor från butiken utan att betala för dem.

De första stölden inträffade vid halv ett-tiden på söndagen. En man tog ut varor ur förpackningarna och höll sedan uppsikt medan en annan man försökte föra ut varorna ur butiken.

– De två männen valde sedan att betala för varorna, säger Anders Hedström vid polisen i Västmanland.

Den andra stölden som drabbade butiken under söndagen skedde vid halv fyra-tiden på söndagseftermiddagen, då en kvinna försökte stjäla varor för drygt 1200 kronor.

– Det rubriceras som stöld då värdet överstiger tusen kronor. Bland annat försökte hon stjäla två övningskörningsskyltar, en usb-laddare och en adapter, säger Anders Hedström.

Söndagens tredje stöld från samma butik skedde knappt en och en halv timme senare, då butikskontrollanter uppmärksammar en redan närvarande polispatrull på att en man stulit från butiken.

– Den misstänkte hade då åkt i väg i en personbil, men polispratull anträffade honom senare, säger Anders Hedström. Mannen är misstänkt för ringa stöld då han tagit varor för drygt 300 kronor.

Alla tre stölderna uppmärksammades av butikskontrollanter som befanns sig i butiken.