Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandhagen sänkte Köping

Webb-tv+text. Lagkaptenen Jonas Sandhagen klev fram när VIK var pressat i division 2-fotbollen. Och gjorde två mål när de gulsvarta Krossade Köping med 5-0 på Apalby.

VIK kontrollerade matchen från början till slut. Redan i den 15:e minuten kom 1-0 när VSK-lånet Axel Johansson slet sig loss.

Han hade flera bra lägen att öka de gulsvartas ledning i den första halvleken – men brände chanserna.

Men både 2-0 och 3-0 kom ändå före paus.

2-0 på nick genom Jonas Sandhagen och 3-0 precis före paus när keepern Marcus Modins lång utkast nådde Johan Törnblom som överlistade KFF-keepern från långt håll.

Köping med förre VSK-mittbacken Dennis Boskailo på det centrala mittfältet hade en bra period i början av den andra halvleken.

Men kombinerade Johansson med Filip Mårtensson – som skickade in ett perfekt inlägg till Sandhagen som sköt 4-0.

Efter det dog matchen. VIK:s attacker mattades av. Men med två minuter kvar av ordinarie tid skickade inhopparen Zerwat Zarifnejad in ett perfekt inlägg som Peter Holgersson förvaltade på bästa sätt.

Och tack vare trepoängaren gick VIK om Enköping i botten – och Apalbylaget är tre poäng före KFF som ligger under strecket.