Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandviken körde över VSK

Grönvitt tappade serieledningen efter att ha förlorat stort mot Sandviken på fredagskvällen.

Det var verkligen inte VSK Bandys kväll i Göransson Arena. Efter att Sandviken rivstartat och gjort 1-0 efter bara 1.16 blev det aldrig riktig spännande.

Grönvitt fick inte alls spelet att stämma samtidigt som Saik var mycket effektivt och fick utdelning på de flesta av sina chanser.

Efter att VSK gått till halvtidsvila med ett 0-4-underläge kom laget ut en aning stukat till den andra halvleken, som fortsatte precis likadant som den första.

Det tog bara några minuter innan VSK återigen drog på sig en tidig utvisning, denna gång på Patrik Sjöström, och Sandvikens första mål för halvleken var ett faktum.

Precis som i den första halvleken saknade VSK inte målchanser i den andra men anfallsspelet var väldigt ineffektivt och istället för en reducering från VSK kunde Sandviken utöka ledningen till 6-0 i den 70:e minuten, vilket även blev slutresultatet.

Förlusten innebar att VSK tappade serieledningen med en match kvar att spela innan VM-uppehållet.