Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Satsa på centrum med enklare parkering

Under de senaste dagarna har flera boende i Västerås centrum fått en tredubbling av parkeringsavgiften och för pendlare har parkeringsavgiften fördubblats.

Den som väljer att parkera utanför ett parkeringshus möts av automater som är svåra att hantera och som tar väldigt lång tid att betala vid.

Svensk Handel har påpekat att det är anmärkningsvärt dåligt och att information saknas på automaterna. Samtidigt arbetar de rödgröna för att minska antalet parkeringsplatser i centrum. Jag har vid flera tillfällen kommit med förslag och frågat om hur parkeringssituationen ska kunna förbättras för att centrum ska bli attraktivt för västeråsare och besökare. Vilka åtgärder och vilken tidsplan har Carin Lidman för att få till fler parkeringar i centrum samt rätta till problemen med parkeringsautomaterna?

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel