Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Singelolycka på E18

Räddningstjänst och polis har fått rycka ut till E18, länsgränsen till Enköping, sedan en mindre lastbil kört över ett vajerräcke och vält.

Under kvällen har det inkommit motstridiga uppgifter om antalet personskador vid olyckan. Enligt SOS alarm fördes en person till sjukhus.

- Till oss kom en 19-årig kvinna lindrigt skadad. Hon fick åka hem efter behandling, säger en anställd på Centrallasarettet i Västerås.

Till en början rapporterades det om att det eventuellt fanns gasol i lastbilen. Enligt uppgift från räddningstjänstens inre befäl ska två hela gasolflaskor ha kunnat tas ur bilen.

Efter olyckan bildades långa köer på sträckan i båda riktiningarna. Vid halvsjutiden började räddningstjänsten avveckla sitt arbete på platsen.

- Vi har släppt påtrafiken från Enköping till Västerås och kommer alldeles strax att öppna det högra körfältet från Västerås till Enköping, sa räddningstjänstens räddningsledare på plats.