Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjöstrand 21:a på Bro Hof

Tortuna GK:s Anders Sjöstrand såg ut att knipa en topp tio-placering under Nordea Masters på Bro Hof Slott GC. Men tappade på näst sista hålet.

Den fjärde dagen bjöd på hårda vindar som gjorde det svårt för spelarna på den erkänt tuffa banan. Många storspelare sköt höga scorer och speciellt ett hål ställde till det för spelarna.

Ankan behärskade vinden bra och såg ut att gå sista rundan på par. Vilket skulle blivit en av de bättre scorerna. Tyvärr hade han problem med hål 17, precis som många andra.

Sjöstrand hade två bollar i vattnet och hålade ur efter 7 slag. Det innebar att han sköt 77 slag under den sista rundan. Han slutade på +1 efter fyra dagars spel.

Anders Sjöstrand slutade tillslut på en delad 21:a plats. Vann gjorde Alexander Norén på imponerande -15, hela sju slag före tvåan Richard Finch från Storbritannien.

(Läs en längre artikel om tävlingen och Anders Sjöstrand i måndagens VLT)