Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skadeproblemen fortsätter för VSK

Det verkar inte finnas något slut på VSK:s skadeproblem.
Patrik Grönvall bröt matchen med en fotskada i går.
– Kunde inte stödja på foten, det var omöjligt spela vidare, säger mittfältaren efter 0–0 borta mot Öster.

Grönvall missade hemmapremiären mot Åtvidaberg då han hade en stressfraktur i foten. Sedan dess har han spelat men i går på Värends-vallens undermåliga naturgräs var olyckan framme igen. Efter en vändning hörde han hur det knakade till i

foten.

– Vet egentligen inte vad som hände, det var ingen motspelare i närheten eller så. Det verkar som om något är av i foten. Det gjorde djäkligt ont då och det gör väldigt ont nu också, säger han till VLT någon timme efter slutsignalen.

Mittfältaren tvingades bryta matchen redan i 20:e

minuten – och ersattes av Daniel Andersson. Förmodligen handlar det om samma skada som Temesgen Berhane, som inte spelade i går, har råkat ut för. Grönvall ska försöka få foten röntgad så fort som möjligt.

– Hur länge jag blir borta? Kan inte säga, men som det känns nu så blir det ett tag, säger han.

Grönvitt har haft stora skadeproblem hela vintern och våren.

I går missade Daniel Svensson, Filip Tronêt och Jonas Hellgren matchen på grund av skador. Dessutom var högerbacken Robin Blommé avstängd.

– Vi har verkligen inte haft något flyt där. Nu är ju några spelare på väg tillbaka och då försvinner jag i stället, suckar han.

Det positiva sett med grönvita ögon i går var mittfältaren Patrik St Cyr, som gjorde sin första match på över en månad.

Han började som yttermittfältare till vänster men fick kliva in centralt när Grönvall byttes ut.

Grönvall kunde trots smärtan glädjas åt poängen i en svår bortamatch.

– Såg väl inte så mycket av matchen men med lite flyt så kunde vi ha fått in något mål också. De tryckte inte på lika mycket som Sundsvall senast men de var ändå bra och det var starkt att vi fixade en poäng. En bra bortamatch, säger Grönvall.

Tränaren Kalle Granath var ledsen både för Grönvalls och lagets skull.

– Patrik har kommit i gång som mittfältare på slutet, börjat se lösningar bättre än tidigare. Det här var riktigt tråkigt för honom, säger

Granath.