Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skamligt av Försäkringskassan

Jag läser i media att generaldirektören för Försäkringskassan ska bli omplacerad. Senaste tiden har myndigheten bombarderats med massiv kritik från flera håll och nu väljer ansvariga att ta detta steg. Min fråga blir: vad händer med alla de som farit så illa under den här tiden? Vi som har fått avslag på sjukpenning? De som fått avslag på LSS? Liv som har blivit förstörda?

Förstår någon hur ont det gör i själen att läsa om att handläggare får högre lön vid fler avslag? Mitt liv är inget värt. Min arbetsoförmåga var bara något jag hittade på tillsammans med min läkare. I över ett års tid har jag stridit för att få rätt till en fjärdedels sjukpenning och kampen är inte slut än. Konstant nya slag i ansiktet från ansvariga och Försäkringskassan. Hur har man samvete att göra så här mot medborgarna? Förstår någon hur orättssäker prövningarna känns? Detta tar knäcken på mig och tusentals andra. Det räcker inte med att beklaga att människor farit illa, något måste ske. Jag vill ha ett svar från ansvariga.

Fortfarande förtvivlad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare