Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skattechock för västeråsarna med S-styre

Socialdemokraterna lovar att höja kommunalskatten i Västerås med 25 öre. De lovar att ta bort sista jobbskatteavdraget. Fastighetsskatten kommer också att återinföras.

Det kommer att bli dyrt för hushållen. Med allianspolitiken har du som har en månadsinkomst på 19000 kronor fått behålla 1349 kronor mer i månaden genom sänkt skatt om man jämför 2006 och 2010. Det är en skattesänkning med 25 procent.

I Västerås har vi satsat på skola om omsorg. Om man jämför skolans budget 2006 och 2010 så har den ökat med 349 miljoner kronor (varav 65 miljoner beror på ökning av antalet barn) och detta trots finanskrisen. Staden har också kunnat visa på positiva resultat.

Lägg din röst den 19 september på en politik som värnar din och alla västeråsares ekonomi och som ser till att Västerås stad har en sund ekonomi som säkrar välfärden.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel