Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skolbuss och bil i krock

(Uppdaterad 10.52) En trafikolycka har inträffat på Herrgårdsvägen i Surahammar. Olyckan har medfört totalstopp i trafiken.

Vid 09.45 körde en buss in i en personbil bakifrån på Herrgårdsvägen i Surahammar invid Stålvägen. Enligt preliminära rapporter från olycksplatsen är chauffören och passagerarna i bussen oskadda. Bussen ska vara en skolbuss.

En person färdades i personbilen, föraren, som klagade över smärtor i nacken och en arm. Föraren har förts i ambulans till Centrallasarettet i Västerås för kontroll och vård.

Olyckan har vållat totalstopp i trafiken förbi olycksplatsen under räddnings- och bärgningsarbetet; alternativa vägar innebär en omväg via Ramnäskorset.

- Det verkar inte ha varit någon allvarligare krock, säger Lars Hamrin vid Västmanlandspolisens länskommunikationscentral. Polispatrullen har kunnat lämna olycksplatsen.