Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skrattade när polisen kom

En 44-årig man från Surahammar är misstänkt för falsklarm sedan han i helgen ringt polisen och påstått sig blivit misshandlad med en skruvmejsel av en annan man.

När polis och ambulans kommer till platsen finner de 44-åringen oskadd och ser inga tecken på strid. Skrattande förklarar den berusade 44-åringen att han vill att polisen avvisar en lika berusad man som befinner sig i hans bostad mot 44-åringens vilja. Polisen tar om hand den inkräktande mannen enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, samt upprättar en polisanmälan mot 44-åringen för att larmat polis och ambulans i onödan.

44-åringen är också misstänkt för misshandel alternativt vållande till kroppsskada för att ha smällt igen bildörren och därmed klämt sin före detta flickväns handled, samt puttat omkull henne.

Jackie Meh