Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Caroline vill bli polis

Annons
Tänker på barnen. Om Caroline Blom vann 1 miljon kronor skulle hon resa till Afrika och sedan skänka det som var kvar till SOS barnbyar.Foto: Elisa Amorelli

Fyller: 20 år på lördag.

Bor: I en lägenhet på Rådmansbacken med min pojkvän Marcus och vår katt Miranda.

Gör: Jobbar inom hemtjänsten på Bäckby och Råby.

Familj: Mamma Åsa, syster Alexandra och pappa Jörgen.

Smeknamn: Carro.

Tänker fira födelsedagen: Det blir lunch hemma hos mamma med släkt och vänner, på kvällen har jag fixat en fest hemma hos mig.

Önskepresent: En bärbar dator.

Beskriv dig själv med tre ord: Glad, utåtriktad och snäll.

Om tio år: Bor jag i en stor villa med hund, barn och familj här i Sverige och jobbar som polis. Jag har tänkt söka polishögskolan nu till hösten.

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon: Resa till Afrika, jag har varit i Ghana förut och vill återvända. Jag gillar inte bara sol- och badsemestrar utan vill resa dit där jag kan se världen genom annorlunda perspektiv. Resten av pengarna skulle jag skänka till SOS barnbyar.

Bra på: Att prata med folk och få folk att prata med mig.

Vill bli bättre på: Att ta det lugnt, just nu har jag inte en lugn stund utan måste alltid vara igång och hitta på saker.

Meningen med livet: Att leva det så bra det bara går.

Ska du göra något speciellt framöver: I juni reser jag till New York för att kolla läget och shoppa i några dagar, sedan ska jag direkt vidare till Los Angeles för att hälsa på några släktingar.

På fritiden: Jag är en idrottstjej och gillar att hålla i gång så jag spelar fotboll och innebandy fem gånger i veckan. På helgerna går jag helst till Konrad och dansar med mina vänner.

Läser helst: Verklighetsbaserade böcker eller tidningar som VLT och Aftonbladet.

Hittills bästa dagen i ditt liv: När jag fick mitt körkort. Eftersom min mamma är blind så betyder det otroligt mycket för mig att kunna skjutsa och hjälpa henne.

Hur klär du dig: Till vardags blir det ofta strumpbyxor med en lång tröja till, på fest klär jag mig helst i klänning och klackskor.

Finns inte i garderoben: Baddräkt och läderbyxor.

Hur får man dig på fall: Man är sig själv, jag gillar snälla och omtänksamma killar. Jag träffade min nuvarande pojkvän på högstadiet och då fick han mig på fall för att han var så otroligt söt.

Ser på tv: Nyheterna, det är viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen.

Äter och dricker helst: Tacos med Coca Cola.

Skulle ta med till en öde ö: En båt så att jag kan åka därifrån.

Förebild: Min kusin Louice för att hon är sjuk men kämpar varje dag. Hon visar verkligen att man aldrig ska ge upp och jag önskar att jag hade hennes mod och kämpaglöd.

Ville bli när du var liten: Jag har alltid velat bli polis, det verkar så spännande att få jobba med människor och göra nya saker varje dag.

Pryl du inte kan leva utan: Mobilen, där har jag ju alla mina kontakter samlade så att jag kan hålla kontakten med vänner trots att vi inte är fysiskt nära.

Favoritplats i Västerås: Min nya lägenhet, vi flyttade in förra veckan så det är helt nytt och jag pysslar för fullt för att göra det till mitt hem.

Vad gör dig glad: När mina vänner är glada så är jag glad.

Vad gör dig arg: Alla typer av orättvisor.

Speciellt med att fylla 20: Jag får gå på systemet och samhället räknar mig som vuxen.

Vad vill du säga läsarna: Ta vara på varje dag och gör det bästa av varje situation.

Mer läsning

Annons