Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slog spade i pannan på god vän

Den 60-årige mannen blev av någon anledning osams med en vän under en mycket blöt fest. Det hela slutade med två månaders fängelse.

Det var i september 2010 som de båda männen satt och drack öl tillsammans. Båda männen blev rejält berusade, offret uppgav senare att han kan ha druckit 10-15 öl av 7,2-procentig styrka, 60-åringen sade att han rentav kan ha druckit 10-procentig öl.

60-åringen lämnade plötsligt sällskapet och återkom med en skyffel som han slog i pannan på sin kamrat av okänd anledning – han var så full att han inte minns något.

En kvinnlig bekant till de båda larmade ambulans, den slagne ville dock inte följa med och hade inget otalt med 60-åringen.Det hindrade inte tingsrätten från att konstatera att misshandel begåtts, och att 60-åringen ska dömas till två månaders fängelse.

Jan Ernheimer