Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slogs medvetslös av två

En 19-årig man slogs medvetslös i Sala under natten mot onsdag och röntgas för skallskador och en eventuell bruten käke.

- Vi vet ingenting om bakgrunden till misshandeln, vi har inte kunnat höra målsäganden ännu, säger Ann-Charlotte Israelsson, befäl på polisens ledningscentral i Västmanland.

19-åringen skall ha fått ta emot sparkar mot huvudet då han låg nerslagen mot marken och när ambulansen kom fram var han inte kontaktbar. Han skall ha vaknat upp ur medvetslösheten på väg till sjukhuset men han är så pass illa däran att polisen inte lunnat höra honom om händelsen.

- Två är gripna misstänkta för grov misshandel, säger Ann-Charlotte Israelsson.

Två personer,  22 och 26 år gamla, namngavs av vittnen så snart polisen kom fram till brottsplatsen. De namngivna hade blivit upphämtade och körda ifrån platsen. Det togs då beslut om husrannsakan i deras bostäder och de båda gärningsmännen kunde snart gripas och föras till polisstationen för förhör.

De två gripna kända av polisen sedan tidigare och efter förhöret anhölls de av åklagare. Nu väntar ytterligare polisutredning av brottet.