Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snabbväxande IT-företag etablerar sig i Västerås – "Har länge hållit ögonen på Västerås"

Det snabbt växande IT-företaget Consid slår sig ned i Västerås. Nu letar företaget efter någon som ska starta upp verksamheten.

En ny etablering ser snart sitt ljus på Västerås företagshimmel: Jönköpingsbaserade Consid, som specialiserar sig på IT, management och digital marknadsföring kommer att öppna ett kontor i stan. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Consid letar just nu efter en entreprenör som vill vara med i uppstartsfasen av nyetableringen, som blir företagets femtonde kontor i Sverige. Consid har fem år i följd utsetts till ett så kallat Gasellföretag av tidningen Dagens Industri, en utmärkelse som ges till särskilt snabbt växande företag.

–Mälardalen är en mycket spännande region och vi har sedan länge hållit ögonen på i synnerhet Västerås som en nästa etableringsort, säger Consids vd Peter Hellgren i ett uttalande.