Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Socialdemokraterna förmår inte prioritera

Att ta ansvar för Västerås ekonomi handlar om prioriteringar. Vi i Folkpartiet har i vårt valmanifest presenterat de viktigaste satsningarna som vi vill genomföra om vi får väljarnas förtroende.

Några är högre lärarlöner, permanenta läsa-skriva-räkna-garantin för elever som behöver stöd/stimulans, äldreboende för syriansktalande och fortsätta utvecklingen för ökad trygghet på Bäckby. Nyligen deltog jag i Lärarförbundets skoldebatt och Socialdemokraterna och Vänsterpartiet aviserade höjda skatter. Utifrån alla S-löftena kommer denna skattehöjning inte att räcka till om man vill satsa ”på allt och alla”.

På frågan om högre lärarlöner fick Folkpartiet inget bra svar då S svarade att man vill ge generellt högre löner ”när det går”. Detta har vi hört förr. Folkpartiets löfte är just högre lärarlöner och det kommer vi att verka för.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel