Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommarstugemordet: Kvinnan flög till Thailand

 
Sommarstugemorden
Visa alla artiklar

Nu kan VLT / Bbl/AT och EK avslöja att åtminstone den 41-åriga kvinnan har tagit sig till Thailand.

I tisdags förra veckan greps en 41-årig Eskilstunakvinna och hennes 18-årige sambo på Arlanda, båda misstänkta för mord och mordförsök på 41-åringens föräldrar. Paret var i färd med att åka till Thailand.

Nu kan VLT / Bbl/AT och EK avslöja att åtminstone den 41-åriga kvinnan ändå tagit sig till Thailand efter frisläppandet i fredags.

Enligt uppgifter från en person, med insyn i utredningen, åkte 41-åringen tillsammans med tre av sina sex barn, till Thailand där hon nu ska befinna sig. Om den misstänkta 18-åringen finns med i resesällskapet är oklart.

I fredags släppte alltså åklagare Johan Fahlander de båda misstänkta på fri fot och förklarade samtidigt att båda fortfarande är ”intressanta i utredningen”. Några restriktioner om exempelvis reseförbud eller liknande, utfärdades inte.

Det faktum att åtminstone 41-åringen nu befinner sig i Thailand är ytterligare ett streck i räkningen för polisens utredare:

- Det försvårar utredningen högst avsevärt, konstaterar en person med insyn i utredningen.