Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sossarnas människosyn har inte förbättrats

Svar till History. Förstår att du är en röd politiker eller röstar för sådant parti. Förstår att det är en pinsam läsning för dig. I så fall ber jag om ursäkt för att jag i min enfald har kränkt dig.

Palme och Carlsson var före min tid. Jag glömde bort Gudrun Schyman som var partiledare för Kommunisterna. För  mig var och är hon mer känd som partiledare för F!, skattebrott och hennes problem med alkohol.

Dagens historia läser vi om i tidningar och på nätet varje dag och det visar sig att sossarna har samma syn på svenska medborgare idag som de hade mellan 1934-1976.

1. Indragen sjukersättning för människor som är så sjuka att de ej kan ta sig till jobbet får ansöka om socialbidrag för att klara sig.

2. Tusentals funktionshindrade barn och vuxna har fått sin assistans hjälp indragen när LSS-villkoren ändrats..

3. Ett lagförslag för att göra det svårare för synskadade att redovisa sina extra utgifter med mera.

Man kan göra listen hur lång som helst. De röda partierna behandlar svenska medborgare precis som de gör i kommunistländerna runt om i världen.

Jag är så lyckligt lottad som har en egen tankeverksamhet och är inte politiskt hjärntvättad.

En politiskt intresserad

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare