Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Soulfärgade poplåtar på Konserthuset

Hennes första singel Dumpa mig släpptes 2006 och blev hennes genombrott som artist. I dag, tre album senare är Veronica Maggio en av Sveriges mest framgångsrika artister och i morgon klockan 19 uppträder hon på Konserthuset i Västerås.

Succéalbumet Satan i gatan släpptes 27 april i år och har sålt platina. Veronica Maggio har skrivit och spelat in låtarna tillsammans med Christian Walz. I huvudsak är det hon som står för texterna och han för musiken. I Christians studio på 15 kvadratmeter, bland pianon, orglar och effektboxar producerades låtarna om sprucken kärlek och förlorad vänskap. Under sommaren sjöng Veronica Maggio på slutsålda konserter runt om i landet. Hon åkte även med sitt band genom Sverige med tåg där publiken fick hoppa ombord och lyssna till hits som Jag kommer och Måndagsbarn.