Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

19.12: Piraterna-Vargarna

I kväll är det dags för östgötaderby när Vargarna gästar Biltema arena för elitseriematch mot Piraterna.

Annons

Båda lagen har inlett med två segrar och två förluster vardera.

Så här ser lagledarna på matchen:

Stefan Andersson, lagledare i Piraterna:

– Man är sugen, definitivt. Efter två veckors uppehåll är vi alla laddade. Derbyn är alltid roliga och två år i rad har vi vunnit rätt lätt hemma mot Vargarna. Men det finns inget som säger att vi gör det i år nu när Vargarna är en av favoriterna till SM-guldet. Nu kommer det att bli stenhårt. Jag tror att när vi nu kör med riders replacement ännu en gång så blir våra ungtuppar extra viktiga. Man vet inte riktigt var man har förarna, men jag hoppas vi kan agera som mot Västervik senast.

Peter Jansson, lagledare i Vargarna:

– Det känns jättespännande, det är en av de tuffaste bortamatcherna att köra i Motala och det är svårt på deras bana. Vi måste försöka få i gång alla förare, men allra viktigast tror jag blir Kim Nilsson, André Hertzberg och Michael Jepsen Jensen och deras prestationer. Vi måste försöka vara lite bättre än Piraterna på varje position. Piraterna har ett spännande lag med unga förare, men vi har ett väldigt bra lag när vi har vår starkaste uppställning.

Lagen ställer upp enligt följande:

Piraterna: 1. Maciej Janowski, 2. Rafal Dobrucki (RR), 3. Jonas Davidsson, 4. Przemyslaw Pawlicki, 5. Greg Hancock, 6. Daniel Davidsson, 7. Linus Sundström.

Vargarna: 1. Lee Richardson, 2. Michael Jepsen Jensen, 3. Nicki Pedersen, 4. Kim Nilsson, 5. Krzystof Kasprazak, 6. Adam Skornicki, 7. André Hertzberg.

Följ matchen på MVT:s hemsida.

Annons