Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hancock kraschade våldsamt

Piraternas Greg Hancock fördes till sjukhus efter en otäck krasch i den danska ligan. Enligt de första rapporterna har han ådragit sig en hjärnskakning.

Annons
Greg Hancock kraschade i Danmark.

Det var i det tredje heatet i mötet mellan Holsted och Hancocks Slangerup som olyckan var framme. Hancock krokade i utgången av kurvan ihop med Martin Vaculik och båda förarna flög av sina cyklar. Hancock flög över styret på sin cykel och slog hårt i banan.

– Det såg riktigt hemskt ut. Hancock rörde sig först inte alls och jag blev riktigt rädd för hur det hade gått. Sedan började han som väl var att röra på sig, säger Slangerups ordförande Stefan Kristiansson som följde matchen hemma i tv-soffan.

Hancock fördes i ambulans till sjukhus efter olyckan. Enligt Kristiansson så var han då vid medvetande och han ska ha pratat med lagledningen innan han fördes bort.

– De första rapporterna säger att han ådragit sig en hjärnskakning. Han ska inte ha brutit något som det först befarades. Jag hoppas verkligen att de uppgifterna stämmer. Vi ska få ytterligare besked senare i kväll, säger Kristiansson.

Martin Vaculik klarade sig undan olyckan med lättare skador.

Annons