Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bänkade i VSK – nu jagas de av Tillberga

Grönvita duon kan gå till allsvenskan. ”Kul att spela med brorsan”.

Annons
Martin Flodström gör mål på Andreas Bergwall under en VSK-träning.

Varken Martin Flodström eller Jens Blixt lyckades ta plats i Grönvitt under säsongen. Blixt fick göra några matcher medan Flodström fick nöja sig med att träna med laget och i stället spela matcher med Västanfors i division 1.

Men nästa säsong kan bli annorlunda för VSK-duon. Tillberga har anmält sitt intresse för spelarna till VSK.

-Det är ingen hemlighet att vi tycker att det är intressanta spelare, så mycket kan jag ju säga. Så jag har pratat med Michael Campese och sagt att vi gärna ser att Blixt och Flodström spelar med oss och det kändes som ett positivt möte och en bra diskussion, säger Tillbergas sportchef Tobias ”Zocke” Johnsson.

Michael Campese har inte hunnit prata med spelarna än utan ska göra det under helgen men när VLT når Martin Flodström är han positivt inställd till spel i Tillberga.

-De har inte hört av sig till mig än men det är ju kul att höra att det finns klubbar som ser en och vet vad man kan. Det skulle vara roligt att få spela med min bror (Jesper) och framför allt att kunna få mer speltid, säger han.

Hur har du upplevt den här säsongen i VSK?

-Ungefär som förväntat. Jag visste att det skulle bli svårt att ta en plats och att min chans var om det kom skador. Jag har ju fått spela med Västanfors och det har känts som ganska bra nivå också och dessutom har det varit kul att vara runt VSK i år ändå även om jag inte spelat, säger Martin Flodström.

VLT har sökt Jens Blixt.

Mer läsning

Annons