Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Holmberg kunde kvitterat: "Värdelöst skott"

TV+text. Matchens sista skott. Då fick Tobias Holmberg chansen på hörna.

Annons

VSK var på väg som en bragdupphämtning mot Sandviken efter att ha legat under med 5-1 och därefter gått ikapp till 5-4. I matchens absolut sista sekunder fick VSK hörna och det fanns bara tid för ett direktskott och chansen fanns att kvittera till 5-5 och få till en förlängning.

Valet föll på Tobias Holmberg.

- Jag trodde faktiskt att det var mer tid kvar. Vi hade redan bestämt att jag skulle skjuta hörnan när jag fick veta att vi bara skulle hinna ett skott. Så det var bara att ta ett djupt andetag och slå till, säger mittfältaren.

Skottet blev inte som han tänkt och gick lågt i ruset.

- Värdelöst skott faktiskt. Jag skulle slå den upp i hans (Abbe Bodin, Sandvikenmålvak) högra kryss men så blev det ju inte. De rusade hårt mot mig och jag fick inte till det. Men jag måste ju säga det också att Bodin var riktigt duktig i dag. Han gjorde några viktiga monsterräddningar för dem.

Hur ser du på er match i övrigt?

- Jag känner inte igen oss riktigt i hur vi spelar. Vi är inte med alls den första halvtimmen så att bara ligga under med 2-1 i halvtid kändes bra. Men sedan gick de ifrån till 5-1 och även om vi kom nära sen så var vi inte tillräckligt bra. Vi tar inte de initiativen vi ska ta.

Mer läsning