Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Movitz klar för Tillberga

Klassvärvning för nya elitserielaget

Annons

Han har en tung säsong i Hammarby bakom sig där han fick sitta mycket på bänken och där pendlandet tog bort mycket av glädjen med bandyn. Det fick David Movitz att meddela att han den kommande säsongen ville spela i något av Västeråslagen eller inte spela alls.

Och på torsdagen blev det klart. Målvakten är klar för nyblivna elitserielaget Tillberga.

- Det känns skönt att det har löst sig. Det ska bli kul att hitta tillbaka till glädjen igen efter ett tungt år i Bajen, säger David Movitz.

Han tar därmed upp kampen med Tillbergamålvakten Rasmus Eriksson, som klubben uttalat har stort förtroende för.

- Rasmus är en extrem talang och det ska bli kul att jobba ihop, det är så jag ser det. Jag vet att de har fullt förtroende för honom och det tycker jag också att de ska ha. Jag tror att vi kommer att varva lite under säsongen och att det kommer att bli en bra konkurrenssituation, säger Movitz.

Klubbchefen Tobias "Zocke" Johnsson är glad över att ha landat ännu en klassvärvning till klubben.

- Vi har pratat med honom sedan i början av april när han gick ut och sa att han inte ville spela någon annanstans. Han är alldeles för ung och bra för att sluta. I början lät han väl inte jättesugen men sedan har vi pratat ganska mycket om och är det klart och det kommer bli bra för hela föreningen att få den här konkurrenssituationen även på målvaktssidan, säger han.

Mer läsning

Annons