Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tvåsiffrigt igen för Tillberga

Tillberga Bandy tog en ny enkel seger mot Rättvik. 

Annons

Det blev aldrig spännande i Tillbergas match mot Rättvis på lördagseftermiddagen. TB tog kommandot direkt och lät inte bortalaget komma till några som helst farligheter samtidigt som man själva gjorde mål på i stort sett alla chanser under den första halvleken.

- Det känns som att Rättvik har en otrolig respekt för oss. På vissa spelare såg det ut som att de var riktigt rädda och bara ville slå bort bollen direkt när de fick den. Hamnar vi i den situationen är ju matchen nästan vunnen redan innan, säger TB-tränaren Thomas Engström.

Efter 7-1 i den första halvleken kunde man tro att tempot skulle mattas av mer än det gjorde i den andra, men TB trampade på och vann till slut med hela 14-2.

- Segertåget rullar på och även om vi går ner oss lite i perioder så blev det ju inte så spännande. Jag pratade med en av deras spelare efteråt och han sa att vi känns enormt tunga att möta och när vi sätter fart blir de helt villrådiga, säger Engström.

Segern var Tillbergas nionde raka i allsvenskan norra. TB-målen gjordes av Kim Barklund 3, Mattias Rydberg-Skarps 3, Sebastian Brandt 2, Jesper Flodström, Anders Östling, Johnny Johansson, Andreas Hammarbäck, Robin Andersson och Jesper Nywertz.

Mer läsning

Annons