Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK förlorade mot Dynamo

Dynamo Moskva blev för svårt. I morgon väntar kvartsfinal i World Cup för ett skadedrabbat VSK Bandy.
Ny version

Annons

Redan efter 3-2-segern mot Hammarby i torsdags kväll var det klart att VSK Bandy skulle få spela kvartsfinal i World Cup.

På fredagen skulle det sedan avgöras om Grönvitt skulle bli etta eller tvåa i grupp B när Dynamo Moskva stod för motståndet.

Då blev det för svårt för VSK och ryssarna kunde vinna med komfortabla 4-1, trots stundtals riktigt bra spel av VSK, som även lyckades spräcka Dynamos nolla bakåt när Patrik Sjöström gjorde 3-1.

-Jag tyckte att det såg helt okej ut. Vi gör en bra insats. 4-1 är ju inga jättesiffror med tanke på att vi mötta halva det ryska landslaget och en del svenska landslagsspelare, säger VSK-tränaren Stefan ”Lillis” Jonsson.

I kvartsfinalen på lördagsmorgonen väntar Kungälv. Dynamo Moskva får möta Jenisej.

-Kungälv har sett riktigt bra ut tycker jag. De har slagit både Villa Lidköping och Broberg/Söderhamn och sedan kryssat mot Jenisej. Så där får vi verkligen ligga i om vi ska ha en chans, säger ”Lillis”.

VSK är dock svårt skadedrabbat och spelar utan Janne Rintala, Mikael Olsson och Victor Engström. Även Pekka Rintala och Jimmy Jansson är frågetecken.

Mer läsning

Annons