Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bärlin: "Får ta rollen som syndabock"

Landskrona straffade VSK Fotboll hårt med 2-0 på 18 minuter. Efteråt tog VSK-stjärnan Stefan Bärlin på sig 2-1-förlusten på bortaplan.
- Tyvärr får jag ta på mig rollen som syndabock den här gången, säger "Bärra".

Annons

23 sekunder.

Så lång tid tog det för den nya VSK-ledningens dröm att ta ledningen mot Landskrona att rasera.

Efter 23 sekunder slog Stefan Bärlin en lös hemåtpassning, mittbacken Per Pettersson snubblade och Fredrik Olsson slog in 1-0 på det soliga Landskrona IP.

- Jag får bollen och ska sätta hem den. Den blir lite lös och samtidigt som deras forward går i press halkar Per (Pettersson) och han får ett friläge som han gör mål på. Självklart tar jag på mig det, säger Bärlin.

Ajsel Kujovic sköt 2-0 efter 18 minuter.

Återigen klandrar Stefan Bärlin sig själv.

- Det är ett inkast som jag inte är riktigt med på. Vi har ingen ögonkontakt och sen får jag press på mig och slår en dålig passning och sen gör de 2-0. Det är en dålig individuell prestation av mig. Sen tycker jag generellt att det är en stabbig inledning av hela laget - men efter 20, 25 minuter så blev vi bättre och bättre.

Då hittade VSK Fotboll rytmen i sitt nya 4-4-2-spel.

Och började hota Landskrona.

Grönvitt har inte varit känt för att bombardera avslut i år. Men mot Landskrona sköt Grönvitt 13 skott medan Bois noterades för åtta. Avsluten på mål var tre vardera.

- Andra halvlek tycker jag att vi är klart bättre. Vi vinner skottstatistiken med 13-8 och har till exempel (Mattias) Mete som missar öppet mål på en nick i första halvlek. I det stora hela finns det jättemycket positivt att ta med och grabbarna visar hjärta hela vägen ut.

Men Stefan Bärlin och VSK Fotboll fick alltså sammanfatta en ny förlust.

Den femte i rad.

Nu är Grönvitt sist i superettan.

- Jag tar på mig det till 110 procent. Det är tråkigt för jag tycker att laget förtjänar ett bättre resultat än vi får och det beror på mina misstag, säger Stefan Bärlin.

Mer läsning

Annons