Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blåsigt och mållöst på Hamre IP

Skiljebo fick en poäng med sig ifrån hemmamötet med Spårvägen i lördags. – Vi har i alla fall lyft oss jämfört med den senaste matchen, säger assisterande tränaren Janni di Paolo.

Annons
En ny poäng. SSK ligger i mitten av tabellen. foto: arkiv

Efter en tung 1–4-förlust mot Rotebro senast var det ett revanschsuget Skiljebo som ställde upp för match mot Spår-vägen i lördags.

Men förutsättningarna var inte de bästa.

Det blåste kraftig vind på Hamre IP och bollen studsade lite som den ville.

– Det var väldigt svårspelat. Första halvlek hade vi mycket medvind och bollarna gick väldigt långt medan i andra var det kraftig motvind och det blev inget bra spel från något av lagen. Men jag tycker ändå att vi stod för det mesta spelmässigt, säger assisterande tränaren Janni di Paolo.

Bland annat fick SSK till två stolpträffar, en i varje halvlek, men några mål blev det inte i matchen och Skiljebo har nu med sig en vinst, två oavgjorda och en förlust.

– Jag tycker i alla fall att vi lyfte oss nu jämfört med den senaste matchen. Ser man på vår start så hade vi väl räknat med lite fler poäng men eftersom vi åkte på ganska mycket skador och sjukdomar strax innan säsongen började så känns det väl ändå okej även om det så klart störde upplägget. Men när vi gör rätt saker så gör vi det bra. Vi måste bara bli mer konsekventa, säger di Paolo.

Mer läsning

Annons