Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Caulker skadad igen?

Sex dagar kvar till premiären. Då klev VSK-målvakten Christian Caulker av eftermiddagsträningen med en befarad allvarlig stukning.
- Jag vet inte om han blev skadad eller inte, men han klev av träningen, säger assisterande tränaren Stefan Bärlin.

Annons

Det behöver inte vara någonting alls som stör.

Men dagens negativa besked på träningen kan innebära att VSK Fotboll tvingas klara sig utan Sierra Leones landslagsmålvakt Christian Caulker mot Åtvidaberg den 11 april.

- Det kommer inte att komma någon medicinsk diagnos i dag, hans fot är lindad nu så får vi kolla den i morgon, säger Bärlin.

Christian Caulker spelade med fotproblem i sin debutmatch mot AIK.

Därefter stod han utanför träning en period, både på grund av problem med foten och ett knä.

På dagens träning var det återigen foten som fick en smäll. Enligt uppgift till VLT kan det handla om en allvarlig stukning.

- Jag vet inte om han blev skadad eller inte. Han gick in i en duell med Marcus Danielson och klev av efteråt, säger Bärlin.

Vad betyder det för er om han missar premiären?- Vi har hela tiden haft en konkurrenssituation mellan våra två målvakter och om det visar sig Christian inte kan spela blir det ett väldigt enkelt beslut för Kalle att bestämma vem som ska spela. Då står ”Danne” (Daniel Svensson).

Mittbackarna Marcus Danielson och Robin Blommé tränar fullt med Grönvitt igen.

Nu jagar duon formen inför premiären.

- De är tillbaka och ser pigga ut. Vi räknar med att de kommer att kunna spela i premiären. Men sedan är det en konkurrenssituation och om de spelar från start eller inte återstår att se då, säger Stefan Bärlin.

Mer läsning

Annons