Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det är mest tomhet"

VSK-tränaren Erik Acar var inte allt för besviken efter matchen.
- Tycker att spelarna gjort det vi kan begära av dem, säger han.

Annons

Acar tog över som tränare i somras och första matchen var mot just Landskrona borta. Grönvitt gick från defensiv till en mer offensiv uppställning men fick inte betalt för det fullt ut.

- Det är inte enkelt för spelarna. De tränade hela tiden på ett system och så kom vi in och ändrade. Känner man sig inte helt trygg i ett spelsätt kan misstagen komma och det är det vi åkt på i den i flera matcher, säger han.

Lagkaptenen Oscar Pehrsson gjorde sitt första mål i superettan när han nickade in 2-1. Men det kunde han inte glädjas åt efteråt.

-Det är mest tomhet.

Varför åker ni ur?

-Vi har släppt in alldeles för många enkla mål och det funkar inte på den här nivån, där har vi inte räckt till riktigt, säger han

Hur ser du på VSK:s framtid?

-Ett par spelare försvinner säkert och några kommer till. Men vi har akademin och där finns spelare som är beredda att fylla på. Kolla på Victor Nilsson Lindelöf Nilsson, Linus Sjöberg, Filip Tronêt och Andreas Östling. De tog klivet i fjol och även om de unga inte är lika bra än så finns det stora möjligheter att utvecklas i klubben.

Landskronas tränare, Henrik Larsson, sa så här om att VSK Fotboll åker ur superettan.

- Det är ju många unga spelare, men på lång sikt kan det bli bra, säger han.

Mer läsning

Annons