Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det är orutin men även lite otur"

Patrik Östlund gjorde säsongens första mål.
Men glädjen blev kortvarig - Strömsberg kvitterade på stopptid.
- Vi ska vinna en sån här match, säger Östlund.

Annons

Patrik Östlund hade en boll i stolpen i den första halvleken. Och anfallaren var het hela matchen. I den 75:e minuten tryckte han något turligt in 1-0-bollen.

Många trodde att det skulle bli segermålet men Strömsberg forcerade i slutet och fick två frisparkar på stopptid i farliga lägen. Marcus Hägg sköt båda, den andra gick i mål bakom Felix Carlsson.

– Vi släppte till för många frisparkar i slutet. Det är främst orutin men även lite otur. Det känns jättebittert att vi tappar två pinnar, säger Patrik Östlund.

Ändå skönt för dig att hänga dit första baljan?- Jo, men målet betyder inget eftersom vi tappade två poäng. Lite turligt att jag fick det läget men vi var värda ett mål och borde även gjort fler. En sån här match ska vi bara vinna, säger Östlund.

Trots bara en poäng mot Strömsberg har VIK, mot alla odds, svarat för en bra start på säsongen. Åtta poäng på sex matcher är klart godkänt för ett lag som tippades i botten.

– Jag tycker att vi har visat så här långt att vi är ett starkt gäng med bra arbetskapacitet. Det är bara att fortsätta i samma stil.

Mer läsning

Annons