Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Guidetti om Vigges flytt: "Han kan spela var som helst"

Victor Nilsson Lindelöf har själv inte uttalat sig om den uppmärksammade flytten till Manchester United. Landslagskollegan John Guidetti kan däremot uttala sig och är positiv till klubbytet.
– Victor är en fantastisk människa och en fantastisk spelare. Så kul för honom. Jag hoppas det går superbra för honom där, säger Guidetti till Aftonbladet.

Annons

I lördags bekräftades Victor Nilsson Lindelöfs övergång till Manchester United. En stund senare kom ett pressmeddelande från Svenska fotbollförbundet där man meddelande att 22-åringen inte kommer att uttala sig om klubbytet förrän efter tisdagens landskamp mot Norge. Han landslagskollega John Guidetti , som själv bott i Manchester under sin tid i den konkurrerande klubben Manchster City, säger så här om flytten till Aftonbladet.

– Han kan spela var som helst. Han är en otroligt duktig fotbollsspelare. Det handlar inte om ligor. När du spelar i ett storlag så spelar det ingen roll. Och han har ju spelat i Champions League och mot Frankrike i landslaget. Reglerna är samma i Premier League som överallt annars.

För Plus-kunder: Så blev Vigge världsback i Manchester United – vägen från Råby IP till Old Trafford: "Jag tänkte shit, var är jag?"

För Plus-kunder: Efter Unitedaffären – Vigges förre tränare hyllar backstjärnan : "Han var unik"

Mer läsning

Annons