Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Halvkrasslig Smajic vill avsluta snyggt

Emir Smajic har haft halsfluss – och äter penicillin. Men han kommer att spela mot Östersund – och hoppas kunna avsluta tiden i VSK på bästa sätt.– Jag är i form och hoppas att vi vinner, säger han.

Annons
Sista dagen med gänget. VSK-anfallaren Emir Smajic gör i dag sin sista match med laget mot Östersund på hemmaplan. Foto: Alf Pergeman

Emir Smajic missade bortamatchen mot Östersund förra helgen på grund av halsfluss. I dag är det sista matchen i VSK-tröjan – och den vill han inte missa.

Anfallaren spelar – trots att han äter penicillin.

– Det är en tiodagarskur och jag har ätit det i en vecka. Det ska inte vara någon fara. Det har bara varit lite jobbigt med lungorna. Annars är formen bra.

Känns det konstigt att det är sista matchen för dig, fast halva säsongen återstår?

– Nä, jag vill bara avsluta snyggt. Försöka ge något tillbaka i sista matchen. Det vore kul att få avsluta fint på hemmaplan.

Du kom från Sirius där du var mycket bänkad. Är du förvånad över att det gått så bra?

– Jag är inte förvånad. Det kändes bra från början. Jag kom hit med inställningen att göra succé och jag var medveten om mina kvaliteter. Jag är nöjd med det jag har åstadkommit och nu är det bara att satsa mot nya utmaningar.

Flera klubbar har visat intresse för Smajic – bland annat tyska Jahn Regensburg som spelar i Bundesliga 2.

– Jag har fått några konkreta erbjudanden men jag lägger inget fokus på det nu. Det får man ta tag i sedan. Men jag kan bekräfta det tyska intresset. Tanken är att jag ska åka dit och spela en testmatch. De har bjudit in mig.

Mer läsning

Annons