Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målvaktssökandet fortsätter för VSK

VSK Fotboll letar vidare efter en ny förstemålvakt. Ivo Vazgec tränade med superettaklubben på måndagskvällen.

Annons

Ivo Vazgec kommer ursprungligen från Bosnien och har meriter från det svenska U21-landslaget. Han har spelat i superettan för Jönköping Södra, IFK Norrköping och Assyriska FF.

Dessutom har han varit proffs i Wroclaw i Polen och i danska Ålborg.

– Har svårt att bedöma målvakter. Men visst, han såg helt okej ut, säger VSK-tränaren Kalle Granath.

Vazgec ska träna med Grönvitt ett par dagar. Zlatan Azinovic, tredjemålvakt i Kalmar FF, är också ett namn som förknippats med VSK. I det fallet är sportchefen Hans ”Hansken”Johansson inte så säker på att det över huvud taget blir någon provträning.

– På honom verkade det som om det var klart att vi skulle låna honom. Så är det verkligen inte, säger Hansken.

Av de spelare som tidigare provtränat ligger mittfältarna Christoffer Nilsson, Mjällby AIF, och Patrik St Cyr, IK Sirius, bäst till för ett kontrakt med Grönvitt.

– Vi har inte pratat med Mjällby om Christoffer än men ett lån skulle kunna vara aktuellt. Han vill själv och vi har inte råd att betala ett utbildningsbidrag till Mjällby, säger Johansson.

Med på träningen var även Skiljebo SK:s mittback Robert Medvegy.

– Blev lite trött men han såg helt okej ut han också, säger Granath.

Chammoun Georges, som spelade i Syrianska IF 2009, och Kutshi Kanga, Syrianska FC i Södertälje, har själva hört sig för och deltog också i passet.

– De har inte varit igång på ett tag men det är bra spelare. Och att se dem i vår miljö är värdefullt, det är lättare att bedöma dem här, säger Kalle Granath.

Mer läsning

Annons