Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya och gamla spelare till VSK

Tre värvade spelare, tre kontraktsförlängningar och en spelare tillbaka efter lån. Nu bygger VSK truppen inför nästa säsong

Annons

På söndag spelar VSK Fotboll sin sista match i norrettan för den här säsongen. Men redan nu har det börjat rustas för nästa säsong.

Grönvitt värvar nu tre nya spelare, Oliwer Malmkvist och Karwan Zarifnejad från VIK Fotboll och Dennis Hansson från Syrianska IF, alla tre har skrivit på för två år.

-Det här är spelare som vi tror mycket på. De kommer att klara sig galant i norrettan och har scoutats under en längre tid. Vi har hittat alternativ som är hållbara både sportsligt och ekonomiskt, säger VSK:s sportsligt ansvarige Haci Aslan, till klubbens hemsida

Anfallaren Dennis Hansson återvänder till Grönvitt efter att ha lämnat klubben sommaren 2007. Sedan dess har han spelat för Skiljebo och Syrianska. Oliwer Malmkvist lämnade VSK när klubben gick upp i superettan 2010 för VIK men kommer nu alltså tillbaka och tar med sig lagkamraten och backkollegan Karwan Zarifnejad.

Klubben har även förlängt kontrakten med Tobias Holmgren (2 år), Jesper Götesson (3 år) och Damir Foric (3 år). Dessutom återvänder Mattias Florén till Grönvitt efter en låneperiod hos VIK Fotboll.

-Det är positivt att vi får behålla stommen. Vi vill inte byta ut alltför många spelare, utan behålla det som vi vill och kan, säger Haci Aslan.

Läs mer om VSK:s värvningar, och förlängningar i lördagens pappersupplaga eller i e-tidningen.

Emelie Nilsson

Mer läsning

Annons