Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se genrepet live - på vlt.se

Temperaturen närmar sig kokpunkten för VSK Fotboll inför superettacomebacken. I kväll inleder VLT fotbollsfesten med en aptitretare. 19.00 livesänder vi genrepet mot Inter Åbo – helt gratis.
– Det är en fantastisk chans för alla fotbollsintresserade, säger kommentatorn Kevin Johansson.

Annons

VSK Fotboll är tillbaka i svensk elitfotboll efter fem mörka år. Intresset eskalerar – och VLT intensifierar bevakningen av Grönvitt.

I kväll tjuvstartar vi superettasatsningen – med att livesända genrepet mot Inter Åbo från finska högstaligan med start 18.40 på vlt.se.

– Min ambition är att vi ska leverera en kanonsändning som våra läsare kommer att uppskatta. Det är dessutom helt gratis vilket innebär att det är en fantastisk chans för alla fotbollsintresserade som är nyfikna på VSK Fotboll, säger VLT-sportens Kevin Johansson som kommenterar matchen och håller i för- och eftersnacket.

Vad kommer att hända i studion?

– Före matchen kommer VSK:s sportchef Haci Aslan att grillas av mina frågor. Han blir kvar och kommenterar matchen tillsammans med mig. Efteråt kommer huvudtränaren Kalle Granath upp och snackar ned matchen i detalj och berättar varför Grönvitt fixar nytt superettakontrakt i år.

Har du någon speciell fråga du kommer att ställa?

Vad kan tittarna förvänta sig av sändningen?

– Kan tyvärr inte avslöja några sådana detaljer i det här skedet, ni får kika in på vlt.se vid 18.40-tiden.

– Vi är inte Canal+ i resursväg men vill bjuda läsarna på ett engagemang av världsklass och mycket VSK-snack.

Har du kommenterat förut?

– Nej, jag debuterar.

Hur känns det?

– Jävligt spännande och självklart nervöst. Jag inser att jag inte kommer att hålla Lasse Granquist-klass, men hoppas att tittarna tycker det är bra nog för att ha volymen på

Vad tycker du om att VLT gör den här satsningen?

hela matchen, ha, ha.

– Fantastiskt roligt. Fotboll är världens- och Sveriges största idrott och sett till det är VSK ett lag vi ska lägga tid och resurser på. Att kunna leverera en tv-sändning på vlt.se är väl något av en dröm för mig personligen och jag hoppas att alla som inte kan ta sig till arenan tar chansen och följer sändningen.

Mer läsning

Annons