Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skiljebo krossade Karlberg

Laget fick revansch efter bottennappet senast

Annons

Det var ett taggat Skiljebo SK som sprang ut på Hamre IP för mötet med Karlberg. Efter 1-4-förlusten senast borta mot Akropolis var det många som ville visa att storförluster inte skulle bli någon vana.

Men det var svårspelat i den hårda blåsten.

-Vi hade motvind i första halvlek och det gjorde det svårt för oss men jag tycker ändå att vi hade bra koll på Karlberg. De skapade nästan ingenting medan vi hade en hel del framåt. Men tyvärr fick de in ett turligt mål i slutet av första även om jag tycker att vi borde ha varit i ledningen i halvtid, säger anfallaren Axel Johansson.

Till den andra halvleken fick Skiljebo bokstavligt talat vinden i ryggen och de skapade chanserna började ge resultat. Och när de 90 minuterna hade gått hade SSK vunnit med 5-1.

-Tycker nästan att det var lite i underkant faktiskt. Men samtidigt, gör man fem mål får man vara nöjd. Vi var väldigt besvikna på oss själva efter matchen mot Akropolis så det var skönt att studsa tillbaka och vara bra direkt. Särskilt inför derbyt mot VIK som kommer snart. Nu har vi mer poäng än dem och det kan vara en mentalt viktig grej, säger Johansson.

Målskyttar Skiljebo: Karwan Safari 2, Jesper Magnusson, Axel Johansson, Dervis Grabus.

Mer läsning

Annons