Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SSK-anfallaren målskytt - och skadad i slutet

Straffmiss, målskytt – och skadad i slutet mot Spårvägen.
Men SSK-anfallaren Karwan Safari ger lugnande besked.
- Det är inte så farligt och jag kan spela nästa match, säger han efter 4-2-segern.

Annons

Skiljebo bjöd hemmapubliken på en sevärd matchinledning och kopplade omgående greppet på Spårvägen. SSK skapade flera heta lägen men det dröjde till den 28:e minuten innan Karwan Safari knoppade in 1-0. Tio minuter tidigare hade han kostat på sig en straffmiss.

- Målvakten läste sönder mig men sedan var det skönt att sätta dit en boll. Jag tycker vi vinner klart rättvist, säger Safari.

Trots det stora spelövertaget ledde faktiskt Spårvägen med 2-1 inför den andra halvleken. Men SSK öste på och tryckte in tre baljor på 30 minuter.

För Karwan Safari slutade inte matchen lika roligt. Anfallaren, som haft skadekänning under veckan, tvingades kliva av efter en smäll i ryggen.

- Jag blev trött med 20 minuter kvar och när jag fick den där tryckaren fick jag ont i vaden igen. Men det är inget farligt. Så länge vi vinner är jag tillbaka nästa match, säger Karwan Safari med glimten i ögat.

Efter långfredagens 4-2-seger har Skiljebo nu gjort åtta mål på de två första matcherna. Och Karwan Safari hyllar sina medspelare efter succéstarten:

- Det känns väldigt bra i laget och viktigt med en grym start. Nu ska vi fortsätta så här. Den första halvtimmen mot Spårvägen är det bästa spel som Skiljebo har presterat sedan jag kom hit för knappt två år sedan.

Gör ni fyra mål per match blir det svårt att slå er?- Haha ja, då blir det 104 mål totalt. Det vore väl något. Sex poäng efter två matcher känns i alla fall väldigt bra.

Skiljebos övriga mål gjordes av Axel Johansson, Jesper Magnusson och Martin Johansson.

Mer läsning

Annons