Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stökigt när Syrianska föll mot Dalkurd

Pangstarten avgjorde matchen. Syrianska föll hemma med 1-2 mot Dalkurd - och vid slutsignalen blev det stökigt inne på planen.

Annons

Prestigemötet mellan Syrianska IF och Dalkurd fick en drömstart med tre mål på de första tio minuterna.

Dalkurd ledde med 1-2 i paus (se separat artikel) - och den ställningen stod sig matchen ut.

Syrianska IF hade flera lägen att kvittera i andra halvlek. Sebastian Sallanto hade det bästa när han kom helt fri med målvakten efter 66 minuter. "Salle" avslutade på halvvolley - utanför.

Mittfältaren Mattias Bulun var Syrianskas bästa spelare. I den 89:e minuten klippte han till på en frispark, bollen gick mot krysset men målvakten hann dit och räddade.

I matchens slutsekunder blev det upprört på planen och en liten drabbning mellan några spelare i Syrianska och Dalkurd samtidigt som några Dalkurdfans kastade in föremål på planen. Och när domaren satte pipan till munnen fortsatte stökigheterna med inkastade plastflaskor från Syrianskafansen samtidigt som spelare och ledare i båda lagen fortsatte att munhuggas med varandra.

Syrianska hade fyra ordinarie spelare och dessutom Boris Ljevar borta på grund av skada. Med tanke på de förutsättningarna gjorde laget en godkänd insats trots förlusten.

Mer läsning

Annons