Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

United-experten om Vigge: "Inom två-tre månader måste han ha visat vad han kan"

Victor Nilsson Lindelöf har inte bara skrivit på för en av Europas största klubbar. Västeråssonen har också sajnat för en klubb där förväntningarna på honom kommer vara skyhöga.
– Inom två-tre månader måste han ha visat vad han kan, säger BBC:s Manchester United-expert Simon Stone till Aftonbladet.

Annons

I lördags blev det officiellt att Victor Nilsson Lindelöf lämnar Benfica för Manchester United. I samma stund stod en sak klar: Pressen på att leverar kommer vara stor redan från första minuten. Aftonbladet har intervjuat BBC:s Manchester United-expert Simon Stone om "Vigge" och han säger så här:

– Det är viktigt att Lindelöf kliver in i laget och leder det från backlinjen. Det är kort om ledare i United, så de önskar att han kan bli en sådan över tid. Inom två-tre månader måste han ha visat vad han kan.

Enligt Stone är den svenske stjärnan vad klubben behöver.

– Det finns en plats för honom där, de har behövt att få in någon. Språket kommer inte att vara ett problem för honom, så jag ser inte att han kommer att få några problem att anpassa sig till livet i England. Men å andra sidan behöver han så fort som möjligt förstå spelet i Premier League, säger Stone.

För Plus-kunder: Så blev Vigge världsback i Manchester United – vägen från Råby IP till Old Trafford: "Jag tänkte shit, var är jag?"

För Plus-kunder: Efter Unitedaffären – Vigges förre tränare hyllar backstjärnan : "Han var unik"

För Plus-kunder: United betalar jättepengar för Vigge – då förändras Grönvitts vardag: "Svårt att greppa"

Mer läsning

Annons