Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi har ingenting där uppe att göra"

Syrianskas 3-1-förlust mot Väsby innebar att de nu har spelat in en poäng på sex matcher. Nyckelspelaren Sebastian Sallanto var irriterad efteråt:
- Vi har ingenting där uppe att göra, säger han.

Annons

Sallanto tyckte offensiven, med han själv i spetsen, var ohållbar.

- Vi gör ett mål. Det är för dåligt. Vi har mig och Junior på topp, ingen anfallare egentligen. Vi har ett hyfsat spel med intentioner, men ingenting som räcker för att slå Väsby.

Men han var inte heller nådig mot försvarsspelet.

- Det är klassiska mål. Inspel bakom ytterback, innerback och mål om inte ska få hända på den här nivån. Sen är det inte backlinjens fel. De får komma rättvända mot backlinjen.

Trots den klara förlusten mot topplaget Väsby så tyckte Sallanto mer att resultatet berodde på kvaliteten i det egna laget.

- I dag är jag inte lika imponerad av Väsby som förra matchen. I dag tappade de en del bollar som vi borde kunnat göra något bättre av. Men visst, de är fortfarande unga och talangfulla.

Ytterligare en match utan seger – vad känner du nu just nu?

- Jag vet inte. Hela säsongen har varit skit helt enkelt. Spelet har inte fungerat på hela säsongen. Visst, vi har tagit poäng på ren grundkvalitet, men vi har ingenting där uppe att göra, avslutar Sallanto.

Mer läsning

Annons