Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vigge sågas av tv-experten: "Den här killen har inte gjort någonting, absolut ingenting"

Hyllningskören över Victor Nilsson Lindelöfs flytt till Manchester United har varit stor – men nu kommer en rejäl sågning.
– Den här killen har inte gjort någonting, absolut ingenting, säger tv-experten Ray Wilkins i Sky Sports.

Annons

Sverige har fått en ny stjärna i Manchester United. Victor Nilssson Lindelöfs flytt från Benfica till Premier League-klubben har fått stor uppmärksamhet. BBC:s Manchester United-expert Simon Stone sa bland annat så här till Aftonbladet:

– Det finns en plats för honom där, de har behövt att få in någon. Språket kommer inte att vara ett problem för honom, så jag ser inte att han kommer att få några problem att anpassa sig till livet i England. Men å andra sidan behöver han så fort som möjligt förstå spelet i Premier League.

Men det är inte alla som håller med. I Sky Sport:s sändning sågar tv-experten Ray Wilkins Västeråssonen.

– När jag tittar på den här värvningen… vi har unge Michael Keane som har gjort det exceptionellt bra i Burnley och hade kunnat köpas in för 28 miljoner pund, men så helt plötsligt tar de Lindelöf för över 30. När man tar in nån från Europa så startar alltid summan på en trea. Den här killen har inte gjort någonting, absolut ingenting, medan Keane har gjort en fantastisk säsong i Premier League. Kan han fixa det? Vi vet att Keane kan, säger Wilkins.

Mer läsning

Annons