Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VIK tappade i slutminuten

VIK Fotboll tycks inte kunna vinna.
Tappade poäng i slutminuterna igen.
– Det är tydligen någon som bestämmer att vi inte ska ha tre poäng, säger tränaren Martin Gustavsson efter 2–2 borta mot Rotebro.

Annons

Gulsvart stod för en spelmässig kanoninsats. Men det räckte ändå inte till vinst. För i 87:e minuten kvitterade Rotebro, och det var VIK:s tredje match i rad med tappade poäng i slutet.

– Jag är otroligt nöjd med vår prestation. Kan bara klaga på en sak och det är resultatet, och det är ju det viktigaste förstås, säger Gustavsson.

Rotebros kvitteringsmål blev omdiskuterat. Målvakten Marcus Modin fick en knuff och tappade bollen och Sheriff Njie kunde rulla in 2–2.

– Vi har ju inte flyt direkt men enligt mig var det frispark.

Peter Holgersson gav VIK ledningen med 1–0 på Skinnaråsen, det enda målet i första halvlek.

– Men vi borde haft 3–0. Brände tre, fyra frilägen. Vid två av dem hade vi returer där målvakten var borta men en försvarare räddade.

Pontus Bodin fyllde på med 2–0 efter en timmes spel. Inget tydde på att VIK skulle tappa, men Roterbro reducerade i 78:e minuten och började chansa för att kunna rädda poäng.

– Vi var bra i 70 minuter, blev sen lite ängsliga när de börja lyfta framåt.

En poäng efter två raka VIK-förluster i alla fall, men det var inget som Gustavsson kunde glädjas åt.

– Inte som det såg ut på plan.

På fredags väntar bottenkollegan Köping FF på Apalby .

– Livsviktigt. Men vi har mobiliserat väldigt bra även efter de jobbiga förlusterna så jag är säker på att vi kan göra det då också. Det måste vi.

Mer läsning

Annons