Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK föll mot Landskrona

Erik Acars tränardebut i superettan slutade med förlust. Landskrona Bois slog VSK Fotboll med 2-1.
Landskrona ledde med 2-0 efter första halvlek.

Annons

Landskrona ledde med 2-0 efter första halvlek (se separat artikel).

I andra spelade VSK Fotboll bättre. Det är inte många gånger Grönvitt har haft fler avslut än sina motståndare i superettan men i dag hade VSK tolv avslut kontra Landskronas nio. Båda lagen hade tre avslut var på mål.

Och skapade nerv i matchen när Simon Lundevall slog ett inlägg som en Landskronback styrde i eget mål efter knappt 80 minuter.

VSK gick för en kvittering – och hade lägen att utjämna till 2-2.

Strax efter reduceringen klippte Koyar Salimi till med ett kanonskott från distans, men Mirza Selimovic stod för en klassräddning i Boismålet.

Därefter hade Jonas Hellgren ett hyggligt läge i boxen och minuten senare kom Linus Sjöberg runt på högerkanten men missade inspelet.

Domaren aviserade fyra minuters stopptid – och Landskrona lyckades hålla tätt och ta tre poäng inför 2 597 personer i publiken.

Noterbart är att fyra spealre drabbades av huvudskador. Robin Blommé och Andreas Östling i VSK samt Linus Malmqvist och Max Mölder i Bois. Mölder och Malmqvist krockade ihop i slutet av första halvlek och smällen på Mölder tog så pass illa att högerbacken svimmade på bänken.

Mer läsning

Annons