Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK Fotbolls glädjebesked

Joakim Häll hör till nyckelspelarna - Jonathan Häll vill bli en av dem. Nu har båda förlängt kontrakten med Grönvitt.
- Den här nyheten står för väldigt mycket, säger tränaren Ramin Kiani.

Annons

Mittfältstalangerna har gått hela vägen från VSK:s juniorlag till A-lag.

Joakim Häll slog igenom och blev en nyckelspelare förra säsongen.

Jonathan Häll gjorde också startmatcher inklusive ett mål.

På torsdagskvällen meddelade Grönvitt att duon förlängt sina kontrakt med klubben. VSK vill inte meddela längden på avtalen utan kallar de "flerårskontrakt".

- Den här nyheten står för väldigt mycket. Dels klubbens nya satsning och att den är trovärdig. Att så duktiga unga spelare väljer att förlänga sina avtal visar att de tror på föreningen och på långsiktigheten. Dessutom ger det ett lugn i truppen att veta vilka spelare som ska jobba tillsammans under en längre period. Det skapar en attraktiv miljö, säger huvudtränaren Ramin Kiani till vskfotboll.nu

Själv säger Joakim Häll till hemsidan:

- Jag vill utvecklas och bli en viktig spelare för VSK. Bidra mer på den här nivån innan jag kan gå vidare. Det är bara det senaste året som jag varit med på allvar och då var vi nära på att åka ner – och det är inte så jag vill ha det. Jag vill vara med åt andra hållet och hjälpa VSK uppåt i stället för neråt. Jag vill utvecklas tillsammans med VSK.

VSK förhandlar också om fler förlängningar.

- Det pågår en process där fler spelare är föremål för diskussion. Vi hoppas kunna presentera fler nyheter inom kort och vill verkligen skapa långsiktighet och harmoni. Därför tittar vi både på nästa års trupp, men även truppen för 2016, redan i dag, säger Kiani.

Mer läsning

Annons